Welke soort van vijverbacteriën kan ik best gebruiken?

Micro-organismen of bacteriën vervullen een cruciale rol in het proces waarbij organisch materiaal in uw vijver wordt afgebroken. Maar welke verschillende bacteriën zijn er beschikbaar?

Start van het voorjaar: tijd voor bacteriën!

Een biologisch evenwicht is uitermate belangrijk voor een goed functionerende vijver. Wanneer er een verstoring optreedt van de populatie aan micro-organismen of bacteriën dient u dit evenwicht te herstellen.

7 tips voor een zorgeloze opstart van uw vijver

Sommige mensen hebben de voorbije maanden hun vijver een beetje links laten liggen. Daarom is het belangrijk om er nu op tijd bij te zijn voor er echte problemen de kop opsteken. Enkele tips kunnen hierbij wel nuttig zijn.

Gratis wateranalyse

Het ganse jaar door kan u bij ons terecht voor een gratis wateranalyse van uw vijver- of aquariumwater. Afhankelijk van de resultaten bieden wij u indien nodig de gepaste oplossing.

Top selectie handpick koi

Maak kennis met onze topselectie aan handpick Israëlische Koi van 10 tot meer dan 50 cm.

Professioneel advies

Als gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect met meer dan 15 jaar ervaring, staat het delen van onze expertise met onze klanten, centraal bij onze aanpak.

Ruim aanbod van vijver- en aquariumplanten

Onze nieuwe locatie maakt het mogelijk om het ruime aanbod aan vijver- en aquariumplanten, de komende jaren nog verder uit te breiden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, advies en inspiratie voor uw vijver of aquarium.