ALS PASSIE EEN BEROEP WORDT... 

Als gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect zijn vijvers en aquaria al vanaf mijn kindertijd een grote passie. Een passie die ik graag met anderen deel.

Gestart als lokale vijver- en aquarium speciaalzaak zette Koi & Co. in 2017 de stap naar een nieuwe locatie, gelegen langs de A12 in Meise. Naast de verkoop staan vanaf dan ook het cultiveren van waterplanten en het in-huis opkweken van aquariumvissen, koi en andere vijvervissen centraal.

Inmiddels is ook opvolging verzekerd. In het voorjaar van 2020 ging ook mijn zoon Bernd van start in de zaak. Samen helpen we vijver- en aquariumliefhebbers maar ook tuinaanleggers, bij de realisatie van hun project. Dat kan gaan van een ontwerp tot de volledige realisatie of professioneel advies waar nodig.

Dirk & Bernd Verdoodt

KIEZEN VOOR KOI & CO.

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • Ruim aanbod aan koi, vijver- en aquariumvissen
  • Grote keuze water- en moerasplanten voor vijver en aquarium
  • Allerhande vijverbenodigdheden waaronder filters, pompen, UV-lampen, …
  • Aquaria en bijbehorende benodigdheden
 

“Fijne aquarium- en vijverspeciaal zaak langs de A12, waar de eigenaar ruim de tijd neemt om de nodige uitleg en tips te geven, aan beginnende en gevorderde aquaranen. Het aanbod is zeer groot en bevat zowel de premium als de budget merken.”

“Bij de renovatie van onze vijver waren Dirk en zijn team van onschatbare waarde! Kennis top, uitleg en inzet zeer gewaardeerd! Service staat centraal en geen moeite is teveel! Dank, Dirk voor alles.”

Zeer vriendelijk personeel en uitstekende klantenservice! This is the place to be voor uw aquarium ! Ik raad hen zeker aan.”

Vriendelijke mensen die weten waarover ze spreken. Prachtig voorbeeld van hoe je vanuit een hobby een zaak kan uit bouwen.”

 “Super service en eerlijke prijzen.”

"Eerlijke en vakkundige uitleg! Fantastisch!"