21 mrt 2020

We zijn geopend conform de geldende richtlijnen.

De voorbije dagen hebben ook wij even de tijd genomen om na te denken over hoe we als verkoper van voeding voor vijver- en aquariumvissen, omgaan met de strengere maatregelen die sinds kort gelden. Maatregelen die nodig zijn om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en die, indien iedereen ze nauwgezet opvolgt, ervoor moeten zorgen dat ons normale leven zich binnen afzienbare tijd weer kan herstellen.

De gezondheid van onze klanten, onszelf, ons gezin en onze familie is onze hoogste prioriteit. Tegelijkertijd beseffen we dat klanten op ons rekenen voor de aanschaf van hun visvoeding. Ook hebben vijvervissen de komende weken extra verzorging nodig bij de start van het voorjaar. Daarom hebben wij besloten dat de winkel in de komende periode open zal blijven, in lijn met de door onze overheid aangekondigde maatregelen.

We zullen dit doen met een minimale bezetting van personeel en mits het in acht nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen.

  • Probeer indien mogelijk om alleen naar de winkel te komen.
  • Wij laten maximaal 3 klanten tegelijk toe zodat we een minimale afstand van 1,5m tot elkaar kunnen respecteren.
  • De duurtijd van een klantenbezoek wordt beperkt tot 30 minuten per klant.
  • Betaal met Bancontact zodat we contact met de handen maximaal kunnen vermijden.
  • Kom niet naar de winkel indien u verkouden of grieperig bent.

Klanten die behoren tot de kwetsbare groep van ouderen, zieken of personen met een zwakke gezondheid en mensen actief in de zorgsector, kunnen een beroep op ons doen voor het thuisbezorgen van hun vijver- of aquariumaankopen. Aanvragen graag via info@koi-co.be of 052/508.707.

Wat de aanleg en eventuele herstellingen van vijvers betreft, geldt het volgende:

  • Thuisbezoeken voor nieuwe vijverprojecten of renovaties worden tijdelijk stopgezet. Indien de afspraak reeds was gepland, wordt deze verschoven naar een latere datum.
  • Onze minimale bezitting zal uiteraard ook invloed hebben op de nog lopende werven. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

De komende weken zullen wij u als klant via Facebook, Instagram en via onze nieuwsbrieven voorzien van de nodige tips bij de opstart van uw vijver. Bovendien lanceren we eerstdaags onze webshop. We vragen u dan ook om nog enkele dagen geduld te hebben.

Heeft u vragen? Via mail en telefoon staan we u graag bij met advies.

Zorg goed voor jezelf en je naasten,
Dirk