Blog

Waarom een voerautomaat plaatsen?

Een voerautomaat is een gemakkelijk hulpmiddel om uw vissen te voeren. Vooral handig voor mensen met onregelmatige werkuren, tijdens drukte of vakantieperiodes om de vissen te voeren.

Waterlelies planten in 5 stappen.

Voor vele vijverliefhebbers maken waterlelies ontegensprekelijk deel uit van een geslaagde waterpartij. Wie een goed groeiende en mooi bloeiende waterlelie wil, kan best rekening houden met een aantal vuistregels voor het planten of potten van waterlelies.

Welke soort van vijverbacteriën kan ik best gebruiken?

Micro-organismen of bacteriën vervullen een cruciale rol in het proces waarbij organisch materiaal in uw vijver wordt afgebroken. Maar welke verschillende bacteriën zijn er beschikbaar?

Start van het voorjaar: tijd voor bacteriën!

Een biologisch evenwicht is uitermate belangrijk voor een goed functionerende vijver. Wanneer er een verstoring optreedt van de populatie aan micro-organismen of bacteriën dient u dit evenwicht te herstellen.

7 tips voor een zorgeloze opstart van uw vijver

Sommige mensen hebben de voorbije maanden hun vijver een beetje links laten liggen. Daarom is het belangrijk om er nu op tijd bij te zijn voor er echte problemen de kop opsteken. Enkele tips kunnen hierbij wel nuttig zijn.

Wat zijn PSB bacteriën?

1 2 3 10