Aquarium

Een aquarium is een stuk natuur in uw woonkamer. Een oase van rust. Een wereld die normaal gezien voor u verborgen zou blijven. Een kennismaking met prachtige vissen en planten die u een blik in hun biotoop gunnen. Koi & Co. biedt u als aquariumliefhebber een uitgebreid assortiment in combinatie met professioneel advies.

Aquariumvissen

De keuze van vissen is bepalend voor de verzorging van uw aquarium. Niet alle vissen vertoeven namelijk graag in leidingwater. Laat u daarom door ons informeren en voorkom zo teleurstellingen. U kan bij ons kennis maken met een zeer ruim assortiment aan levendbarenden (guppy, zwaarddrager, platty), tetra’s (neon, fantoomzalm, roodneuszalm…), apistogramma’s, betta’s, corydora’s… Daarnaast vindt u bij ons ook de meest gangbare zoetwatergarnalen en –kreeften.

Aquariumplanten

Planten geven uw aquarium een natuurlijke uitstraling en ze ondersteunen de waterkwaliteit. Zij zijn dan ook belangrijk voor het welzijn van uw vissen. Het ganse jaar door biedt Koi & Co. u een breed gamma aan aquariumplanten, evenals de nodige voeding voor een optimale plantengroei.

Aquaria

De beschikbare ruimte maar ook de inrichting van uw leefruimte en persoonlijke voorkeur zijn belangrijk voor de keuze van uw aquarium. Koi & Co. beschikt over een uitgebreid aanbod aan aquaria, van sfeervol tot strak, al dan niet met bijpassend meubel.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle toebehoren: verlichting, luchtpompen, decoratie, filters, … Tot onze vaste merken behoren o.a. Juwel, Aquatlantis, Superfish, Eheim, Fluval en Biorb.

Voeding

Voor een goede gezondheid van uw vissen stemt u de voeding af op de soort van vissen. Naast een ruime keuze aan droogvoer (Hikari, Tetra, OSI, HS Aqua) biedt Koi & Co. u ook een ruim aanbod aan diepvries en levend voer.