Specialist in vijvervissen, tropische vissen & waterplanten.

7 tips voor een zorgeloze opstart van uw vijver

Sommige mensen hebben de voorbije maanden hun vijver een beetje links laten liggen. Daarom is het belangrijk om er nu op tijd bij te zijn voor er echte problemen de kop opsteken. Enkele tips kunnen hierbij wel nuttig zijn.

We zijn geopend conform de geldende richtlijnen.

We beseffen dat klanten op ons rekenen voor de aanschaf van hun visvoeding. Daarom hebben wij besloten dat de winkel in de komende periode open zal blijven, in lijn met de door onze overheid aangekondigde maatregelen.

Handpick selectie 2020 | dag 1

Onze eerste dag van de handpick selectie voor het seizoen 2020 zit erop. Ook nu zijn we weer ontzettend tevreden over de mooie vissen bij Madan Koi. We stellen onze keuze graag via onderstaand filmpje aan jou voor. Vanaf zaterdag 22 februari in onze winkel te bewonderen.

Gratis wateranalyse

Het ganse jaar door kan u bij ons terecht voor een gratis wateranalyse van uw vijver- of aquariumwater. Afhankelijk van de resultaten bieden wij u indien nodig de gepaste oplossing.

Top selectie handpick koi

Maak kennis met onze topselectie aan handpick Israƫlische Koi van 10 tot meer dan 50 cm.

Professioneel advies

Als gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect met meer dan 15 jaar ervaring, staat het delen van onze expertise met onze klanten, centraal bij onze aanpak.

Ruim aanbod van vijver- en aquariumplanten

Onze nieuwe locatie maakt het mogelijk om het ruime aanbod aan vijver- en aquariumplanten, de komende jaren nog verder uit te breiden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, advies en inspiratie voor uw vijver of aquarium.